Föreställningar

Kulturnatten!

Som vanligt dyker vi upp på Kulturnatten i Karlstad, den 20:e september. I år på muséet klockan 21.00. Där är det dags för vårt sprillans nya koncept: Improlympiska spelen!

Behöver ni mer impro i vardagen? Boka oss på en workshop!

Tidigare föreställningar


Vi gör årligen ett flertal föreställningar. Här är några av de koncept som vi ger på återkommande basis.

Improvision Song Contest Karlstad

Improvision Song Contest


Vår alldeles improviserade melodifesitval i samarbete med GBGimpro. En tävling som hålls i samband med att melodifestivalen drar igång. En stor fest på Scalateatern i Karlstad där improvisatörer från Värmland och runt om i Sverige tävlar i bästa improviserade låt tillsammans med ett husband av världsklass.

Improshow - improviserad underhållning

Improshow


En klassisk impro-föreställning med lekar - games - där det går av bara farten. Publiken ger förustättningar som snabbt blir improviserade scener och händelser. Hur många genrer kan man spela en scen i? Vad händer om man måste säga sina repliker utan bokstaven s?

Experterna - en helt improviserad musikal

Experterna


Tillsammans med vårt husband möter vi publiken genom improviserad sång i den improviserade musikalen Experterna. Med ett par ord från publiken påbörjar vi vår resa in i musikalernas fantastiska värld och skapar klassiska musikalnummer som aldrig sjungs fler gånger.

Det låter som låtar | Late night improv

Det låter som låtar


Sånger, galna karaktärer, utmaningar som vilken gameshow som helst. Så ska det låta är förberett - det här är improviserat!

Maximilian - en helt improviserad föreställning

Maximilian


Vad får man om man blandar sagor, filmer, mytologi, starka karaktärer, filmmusik och improvisatörer? Maximilian såklart. Vår improviserade långformsföreställning där improvisatörerna räddar världen om och om igen.

Drottninggatan 13, Karlstad

+46 (0) 73 730 21 47

COPYRIGHT DRAMAVERKET© ALL RIGHTS RESERVED