Föreställningar

Just nu har vi inga planerade föreställningar. Följ oss här eller på Facebook för att se när vi kör nästa gång.

Behöver ni mer impro i vardagen? Boka oss på en workshop!

Tidigare föreställningar


Här är några av de koncept som vi gjort genom åren.

Improvision Song Contest


Vår alldeles improviserade melodifesitval i samarbete med GBGimpro. En tävling som hålls i samband med att melodifestivalen drar igång. En stor fest på Scalateatern i Karlstad där improvisatörer från Värmland och runt om i Sverige tävlar i bästa improviserade låt tillsammans med ett husband av världsklass.

Improshow - improviserad underhållning

Improshow


En klassisk impro-föreställning med lekar - games - där det går av bara farten. Publiken ger förustättningar som snabbt blir improviserade scener och händelser. Hur många genrer kan man spela en scen i? Vad händer om man måste säga sina repliker utan bokstaven s?

Experterna - en helt improviserad musikal

Experterna


Tillsammans med vårt husband möter vi publiken genom improviserad sång i den improviserade musikalen Experterna. Med ett par ord från publiken påbörjar vi vår resa in i musikalernas fantastiska värld och skapar klassiska musikalnummer som aldrig sjungs fler gånger.

Det låter som låtar | Late night improv

Det låter som låtar


Sånger, galna karaktärer, utmaningar som vilken gameshow som helst. Så ska det låta är förberett - det här är improviserat!

Maximilian - en helt improviserad föreställning

Maximilian


Vad får man om man blandar sagor, filmer, mytologi, starka karaktärer, filmmusik och improvisatörer? Maximilian såklart. Vår improviserade långformsföreställning där improvisatörerna räddar världen om och om igen.

Improlympiska spelen

Improlympiska spelen


De Improlympiska Spelens historia sträcker sig långt bakåt i tiden och har alltid syftat till att underhålla de som sitter på makten. Med hjälp av utmanande teatersport och oförutsägbart berättande möts tre fraktioner från landet för att bestämma vem som blir den regerande improvisatören.