Vi kommer till dig

Underhållning för alla lägen

Möhippa, svensexa eller kompisgäng


En workshop i improvisationsteater är en populär och perfekt aktivitet för möhippan, svensexan eller kompisgänget. Med hjälp av lustfyllda och lättsamma övningar går vi tillsammans utanför bekvämlighets-zonen. Fokus kommer att ligga på att lägga bort prestationskrav, släppa loss kreativitet och fantasi - att ha riktigt kul ihop helt enkelt! Alla kommer vara delaktiga på workshopen men vi lovar så klart att ge bruden/brudgummen lite extra fokus. Ni kommer garanterat att få se nya sidor av varandra, få en ordentlig energikick och ett minne som varar för livet!Antal: Minst sex personer

Tid: 1-3 timmar (ni bestämmer hur lång workshop ni önskar)

Pris: Efter överrenskommelse

Plats: I våra lokaler på Drottningatan 13 (vid Soltorget) eller annan plats enligt överenskommelse

 

Hör av er så tar vi kontakt med dig och berättar mer! 


Bröllop, fest

eller examen


Anledningen till att ha fest kan vara många. 

Oavsett vad festligheterna har för orsak lovar vi att bjuda på mycket skratt, glädje och överraskningar! Tillsammans med publiken kan vi plocka upp roliga detaljer kring kvällens huvudperson/personer för att på ett pricksäkert sätt erbjuda en unik upplevelse.

 

På grund av improvisationsteaterns flexibla och anpassningsbara form är det även möjligt att tillsammans komma överens om ett koncept som är anpassat efter personen/personerna som står i centrum vid festtillfället. Kanske är ni nyfikna på vad som hade hänt om födelsedagsbarnet i sin ungdom hade fortsatt spela i band och flyttat till New York? Eller hur de nygifta hade träffats om de var födda på 1500-talet? Om det finns önskemål kan vi även ta med oss en musiker och bjuda på improviserad hyllningssång! I improvisationsteater kan man göra det mesta och du är med och bestämmer.

Barnkalas


Vi erbjuder även underhållning på barnkalas och skolavslutningar, för oss är nämligen barn några av de bästa och mest erfarna improvisatörerna!

 

Under 30 minuter skapar vi tillsammans med barnen en gemensam sagoberättelse där barnen själva får vara med att delta. Med hjälp av våran gemensamma fantasi och kreativitet ger vi oss ut på äventyr! Vi kanske slåss mot en trehövdad elak häxa som låst in alla skogens smådjur i sin snickarbod. Eller så måste vi åka till planeten ”Opida” för att hämta hem Dr. Putte som är den enda som vet hur man botar sockerhicka!

 

Tillsammans med barnen gör vi deras födelsedagskalas oförglömligt! Kontakta oss så pratar vi vidare.

Varför underhållning med oss?


Vi har både erfarenhet och kunskap. Vi anpassar oss efter era tankar och idéer och skapar alltid en unik upplevelse för de medverkande.